Geberit Logo
Funcţii Geberit

Funcţii Geberit

Unitate de purificare a aerului Geberit DuoFresh

Mirosurile neplăcute de toaletă din baie pot fi evitate. Ceea ce, multă vreme, a fost o caracteristică standard a plitelor, apare în cele din urmă şi în toaletă: o unitate de purificare a aerului. Modul Geberit DuoFresh extrage aerul direct din vasul de ceramică WC şi îl filtrează cu un filtru de particule fagure ceramic. Toate moleculele de miros sunt captate în acesta. Acest lucru este eficient: Ferestre deschise, chibrituri aprinse sau spray-uri de parfum – sunt de domeniul trecutului. Datorită unui senzor de apropiere, unitatea de purificare a aerului se activează automat, de îndată ce cineva se apropie de toaletă. Din acest motiv, este potrivit şi pentru vasele WC ale oaspeţilor. Funcţiile suplimentare de confort includ o lumină de orientare discretă care arată calea pe timp de noapte şi o inserţie pentru batonul de curăţare Geberit DuoFresh. Batonul de curăţare Geberit DuoFresh colorează apa de clătire în albastru şi previne depunerile de murdărie. Modul Geberit DuoFresh poate fi combinat cu clapetele de acţionare Geberit Sigma01 până la Sigma50.

Inserţie pentru batonul de curăţare Geberit DuoFresh

Desfaceţi clapeta de acţionare în lateral, inseraţi batonul de curăţare Geberit DuoFresh, închideţi. 

Geberit DuoFresh cu lumină de orientare integrată

O lumină de orientare în spatele clapetei de acţionare asigură o iluminare subtilă atunci când mergeţi la toaletă noaptea. Lumina este controlată de un senzor de apropiere. Acesta asigură o pornire şi oprire automată a unităţii de purificare a aerului şi a luminii de orientare şi se poate personaliza cu o aplicaţie.

Imperceptibil, dar de încredere

Geberit asigură funcții discrete şi de încredere, confort suprem și durabilitate, toate din spatele peretelui. Tot ceea ce rămâne vizibil este interfaţa cu tehnologia: clapeta de acționare. Alegeţi clapeta care vi se potriveşte cel mai bine stilului dumneavoastră şi ambientului preferat al băii, dintr-o gamă largă de opțiuni.

Noi idei si funcții pot fi mereu generate de o formă rectangulară. În acest fel Geberit vă permite sa dețineți un design personalizat și contemporan al băii.

Linii curbe estetice pentru un ambient relaxant al băii

Este imposibil să îmbunătăţeşti forma unui cerc; acesta poate fi doar reinterpretat şi reamplasat în ambientul unei băi. Clapetele de acţionare Geberit utilizează noi interpretări ale formei circulare pentru a se adapta trendurilor actuale. Cu ramă sau fără ramă. Cu margini perfecte. Alăturate armonios sau întrepătrunse. Rezultatul va fi întotdeauna splendid.

Igienă electronică

Sondaje recente au arătat că tot mai puțini utilizatori ai băii sunt mulţumiţi de acționarea manuală a spălării vasului WC - în schimb, aceştia caută din ce în ce mai des tehnologia sanitară care permite spălarea fără atingere. Prin crearea clapetelor electronice de acţionare a spălării vasului WC folosind senzori cu infraroșu, Geberit are soluția pentru a satisface această cerere în creștere. Cu toate că soluţia are nevoie de alimentare electrică, aceasta este o trăsătură care devine rapid o normă.

Baia dumneavoastră, designul dumneavoastră

Creați o baie personalizată și un design care să vă reprezinte. Personalizați-vă baia cu o selecție de materiale și modele. Puteți personaliza suprafața clapetelor Geberit Sigma21, Sigma50 și Sigma70. Utilizați materiale de finisare care se potrivesc perfect cu baia dumneavoastră sau alegeți modelul favorit. Creativitatea dumneavoastră nu trebuie sa cunoască limite.

More convenient by far

Regardless of the construction situation, using a remote flush actuation can be the right choice. For instance, in order to locate the flush actuation at a different location, if the design for the WC flush control calls for small but elegant, or if using a Geberit Omega concealed cistern with low construction height causes forceful contact between the WC lid and the front actuation. For such cases, Geberit offers various remote flush actuations with pneumatic force transmission, which can be placed anywhere within a 1.70 m radius of the concealed cistern.

Care este pasul dvs. următor?

Locații ale partenerilor noștri

Găsiți un showroom aproape de dvs., așteptăm cu nerăbdare vizita dvs.

Găsiţi un showroom